Πρόσφατες ειδήσεις

Δημοσκόπηση ALCO: Το 62% δηλώνει πολύ & αρκετά ικανοποιημένο από τα έργα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου


 

Το 45% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης που παρουσίασε η ALCO για το κανάλι ΟΡΕΝ, δήλωσε αρκετά ικανοποιημένο από τα έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με αφορμή τα ευρήματα της δημοσκόπησης, ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος μίλησε στην εκπομπή ‘Ώρα Ελλάδος’ υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το εύρημα αυτό, ειδικά για έναν οργανισμό όπως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η οποία έχει την πρωτοτυπία στην Ελλάδα –δεν το απαντάτε αυτό σε καμία άλλη περιφέρεια της χώρας- να έχει ρόλο τεχνικής υπηρεσίας στα περισσότερα νησιά. Από τα 60 νησιά που έχουμε, είναι για περίπου 30-34 Δήμους. Πρέπει να σας πω ότι ρόλο τεχνικής υπηρεσίας, εκτελούμε εμείς γιατί υπάρχουν δήμοι που δεν έχουν ούτε τεχνικό προσωπικό, ούτε τεχνική υπηρεσία. Άρα, για έργα παιδείας, υγείας, αθλητισμού, πολιτισμού, οδικά έργα, λιμενικά, ύδρευσης – αποχέτευσης, πάσης φύσεως έργα ‘δημοτικά’ καλούμαστε να τα εκτελέσουμε εμείς. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο βάρος –με δεδομένο ότι το 2020 ήταν χρονιά πανδημίας».


cyclades24.gr