Πρόσφατες ειδήσεις

Ο CHEF Δημήτρης Σκαρμούτσος επιλέγει γραβιέρα Τήνου!

 

Το εξειδικευμένο περιοδικό HELLO CUIZINE φιλοξένησε συνέντευξη του διακεκριμένου chef ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ.
 

Ιδού λοιπόν:  επιλέγει την ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΗΝΟΥ για την πιο αγαπημένη συνταγή του…

Ερώτηση δημ/φου:
– Το αγαπημένο σας υλικό ή συνταγή?
Δημήτρης Σκαρμουτσος.:
-“Μία συνταγή που αγαπώ και την έχει αγαπήσει και ο κόσμος είναι η Γραβιέρα Τήνου Tempura με panko και chutney από ντομάτα ροδακινο, καπνιστή πάπρικα και γιασεμί”.