Πρόσφατες ειδήσεις

Ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου για τους εμβολιασμούς


Η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρο Υγείας Τήνου ενημερώνει ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν για τον ιό SARS-CoV-2,  καλούνται να ενημερώνονται και να επισκέπτονται τακτικά την σελίδα https://emvolio.gov.gr/  όπου θα κλείνουν το ραντεβού τους στο Κέντρο Υγείας . Εναλλακτικά το ραντεβού θα κλείνεται σε φαρμακείο ή ΚΕΠ  συμπληρώνοντας το ΑΜΚΑ τους και το επώνυμό τους θα διαπιστώνουν εάν βρίσκονται στην πληθυσμιακή ομάδα που εμβολιάζεται την τρέχουσα περίοδο. Ο προγραμματισμός του εμβολιασμού ανά πληθυσμιακή ομάδα φαίνεται εδώ https://emvolio.gov.gr/diadikasia-emvoliasmou.

Επιπλέον ο εμβολιασμός για τον κορωναϊό είναι εφικτός αποκλειστικά μέσω ψηφιακού ραντεβού. Εισερχόμενοι στο Κέντρο Υγείας Τήνου οι πολίτες κατά το ραντεβού τους πρέπει:

  1. Να ενεργοποιήσουν άμεσα την άυλη συνταγογράφηση, ώστε να εξυπηρετούνται ταχύτερα και ασφαλέστερα από το Κέντρο Υγείας Τήνου
  2. Να προσέρχονται 15’ πριν το ραντεβού
  3. Nα διαθέτουν τον QR code ή τον μοναδικό αριθμό ραντεβού κατά την επίσκεψή τους στο Κέντρο Υγείας Τήνου (πχ εκτυπώνοντάς τον ή σε ηλεκτρονική μορφή)
  4. Να φέρουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων τους
  5. Να γνωρίζουν τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού τους (εφόσον αυτό χρειαστεί).
  6. Μπορούν να τροποποιήσουν ή και να ακυρώσουν το ραντεβού τους μέχρι και 72 ώρες πριν τον εμβολιασμό. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ακύρωσης (μετά τις 72 ώρες) ή μη προσέλευσης, οι πολίτες δε θα έχουν τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού για τις επόμενες 30 ημέρες.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ