Πρόσφατες ειδήσεις

Δεν άντεξε ο ΠΑΣ και υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΑΕ Μυκόνου (φώτο & video)

 

Ο ΠΑΣ Τήνου, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Ανω Μεράς Μυκόνου (ΑΕ Μυκόνου). Η ομάδα της Μυκόνου, από το πρώτο λεπτό επέβαλε το ρυθμό της και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση με 7-0. 
 
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 3-0. Στο δεύτερο η φιλοξενούμενη ομάδα, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και εκμεταλλευόμενη την καλύτερη φυσική της κατάσταση, αλλά κυρίως την ποιότητα των παικτών της, πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα. 
 
Σας θυμίζουμε ότι η ΑΕ Μυκόνου, όπως θα λέγετε η Άνω Μερά, όταν ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες θα αγωνίζεται στην Γ΄' Εθνική. 
 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγέλου με βοηθούς του κ.κ. Βαρδακαστάνη και Σαργόλογο.
 
ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Λεκάσι (69' Γιαννόπουλος), Κελαδίτης, Θεοδώρου (62' Κουμαριανός), Αρμακόλας (46' Τζανουλίνος), Λειβαδάρας (46' Ζιούλης), Βιδάλης, Φώσκολος, Μυλωνάς (69' Μπον) , Φιλιππούσης, Ζαλώνης, Πλυτάς
 
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Βιδάλη, Βασιλάκη, Πέπα, Αλβέρτης
 
Μύκονος (Σκέντζος): Σαββόπουλος, Μπαλωμένος (46' Παπαδόπουλος), Σαλταμάρας, Παναγιωτόπουλος (46' Σούλτσε), Αχείμαστος (52' Βλαχόπουλος) , Καλτσάς, Καρδάρης, Κούγιος (48' Λεσάι), Καλαμάρης (46' Ντόγος), Υψηλός, Κωνσταντινίδης (52' Κέμπε) 
 
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μπανούσης, Πάλιουρας,