Πρόσφατες ειδήσεις

Αποστολή MEGA στην μαγευτική ΤήνοΔεν είναι μόνο η Μεγαλόχαρη που προσελκύει επισκέπτες στην Τήνο. Οι μαγευτικές παραλίες, τα όμορφα χωρία, τα γραφικά σοκάκια και η νυχτερινή ζωή έχουν μετατρέψει το νησί σε αγαπημένο προορισμό, για ξένους και Ελληνες τουρίστες. Ακόμη και φέτος, με τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε ο κορωνοιός, η πληρότητα στο νησί αγγίζει το 80%
Είναι οι δύο όψεις της Τήνου. Από τη μια οι μαγευτικές παραλίες με τα καταγάλανα νερά και από την άλλη τα γραφικά σοκάκια με τις όμορφες γωνιές και τη νυχτερινή ζωή. ένας προορισμός που κάθε χρόνο γίνεται και πιο ελκυστικός.
Στο 80% η πληροτητα των ξενοδοχείων
Η πληρότητα του νησιού αυτή την στιγμή αγγίζει σύμφωνα με τους τοπικούς φορείς το 80%.
Οι ξενοδόχοι του νησιού βλέπουν τα δωμάτια να γεμίζουν από ξένους τουρίστες αλλά και από Έλληνες οι οποίοι όπως φαίνεται επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το νησί της Μεγαλόχαρης.
Μπορεί η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Αύγουστο να αγγίζει το 80% όμως όπως μας λένε οι ξενοδόχοι, αυτό δεν μπορεί να καλύψει τα χαμένα έσοδα των προηγούμενων μηνών.
Οι παραλίες της Τήνου γεμίζουν από το πρωϊ με τους επισκέπτες να απλαμβάνουν το μπάνιο και την χαλάρωση.
Μπορεί η Τήνος να είναι συνυφασμένη με τον θρησκευτικό τουρισμό όμως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι νέοι έρχονται στο νησί για να απολαύσουν την θάλασσα και τη νυχτερινή ζωή.

Η Τήνος είναι ένα νησί που συνδιάζει τα πάντα και όπως λένε αυτοί που την επισκέπτονται, αξιζει κανείς να κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του.