Πρόσφατες ειδήσεις

Ο Πέτρος Μαρκουϊζος απαντά στην παράταξη "Ενωμένοι για το νησί μας"Δελτίο τύπου

Θα πρέπει να πληροφορήσουμε την παράταξη Ενωμένοι  για το νησί μας και τον κ. Παναγιώτη Κροντηρά πως ο δήμος Τήνου διενεργώντας με επιμέλεια και αμεσότητα ενημέρωσε έγκαιρα τους μηχανικούς της Τήνου για την επικείμενη ύπαρξη του σχετικού νομοσχεδίου από την πρώτη στιγμή που το πληροφορήθηκε.

Μετά την ανάρτηση του σχεδίου νόμου σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργεια στάλθηκε το επίσημο κείμενο μαζί με την ιστοσελίδα ανάρτησής του, σε φορείς του νησιού προς γνωμοδότηση, όπως στους μηχανικούς, στους δικηγόρους, στους συμβολαιογράφους και στους μεσίτες,καθώς και στην  υπηρεσία δόμησης του δήμου Τήνου.

Το σχέδιο νόμου βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση ώστε να μπορέσει ο κάθε πολίτης να εκφράσει γνώμη και προτάσεις. Δυστυχώς εσείς , ως θεσμική αντιπολίτευση, ομολογείτε την απραξία σας μη γνωρίζοντας ακόμα και την ύπαρξή του, καθώς και την παράταση που δόθηκε στη διαβούλευση έως τις 4 Σεπτεμβρίου. 

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την επιλογή σας να αντιπολιτεύεστε τα πάντα, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να επιλέξετε τις προτάσεις από τις καταγγελίες. Την ουσία δηλαδή, από την επικοινωνία.

Πέτρος Μαρκουίζος
Εντεταλμένος σύμβουλος για τον συντονισμού δημοτικού έργου