Πρόσφατες ειδήσεις

Δεν τα κατάφερε ο Περιστεριώνας στο final 4 Παίδων (video)Με άνεση (95-42) ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια ξεπέρασε το εμπόδιο του Περιστεριώνα Τήνου στον πρώτο ημιτελικό του F4 παίδων Κυκλάδων, και πανάξια πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό.

Οι νικητές επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, ενώ οι αντίπαλοί τους, μια νέα ομάδα που τώρα χτίζεται δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού των νικητών η ομαδικότητα, η πολυφωνία στο σκοράρισμα και κυρίως ο αμυντικός προσανατολισμός απέναντι στον Περιστεριώνα που παρά το βαρύ εις βάρος τους σκορ έδειξαν ή προσπάθησαν να δείξουν δείγματα της δουλειάς που γίνεται στην Τήνο. 

Το σκορ ανά δεκάλεπτο: 24-13, 48-23, 67-27, 95-42

Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος - Μαρουδιάς

ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ:
ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ (Αθανασιάδης Π.): Γκιοργκα 4, Λιανόπουλος 4, Παπανικολάου 16, Τριαντάφυλλος 15, Κούρτης 9, Σειντίνι 15, Δόκλης 18, Δεγαίτης 2, Μανδηλαράς 3, Τελόπουλος 3, Χιλάι 3, Μολινδρής 3
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.): Παρασκευάς , Χαρικόπουλος 5, Σακελλαρόπουλος 5, Περπινιάς 2, Παλαμάρης, Γιοργκεντι 9, Χατζίρης , Σπανός, Μαρκουίζος 5, Φώσκολος, Χάλαρης 13, Νικολόπουλος 3