Πρόσφατες ειδήσεις

Διαδικτυακή παρουσίαση του πολιτιστικού οδηγού "TINOS Guide & Seek"


A close up of a sign

Description automatically generated
Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη διαδικτυακή παρουσίαση του πολιτιστικού μας οδηγού TINOS Guide & Seek την Τρίτη 30.06 και ώρα 11:30 που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού το οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξή του. 
Η παρουσίαση του οδηγού θα πραγματοποιηθεί live μέσω της σελίδας μας στο Facebook (https://www.facebook.com/tinosguideandseek/). 

Βάσει των τελευταίων εξελίξεων αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και όχι δια ζώσης για να μπορέσει να το παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται και φυσικά σεβόμενοι τις διατάξεις περί προστασίας της υγείας όλων μας. 

Παρακάτω σας αποστέλλουμε το link όπου μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τον οδηγό μας online https://tinosguideandseek.com/our_guide/, καθώς και σας επισυνάπτουμε το QR code όπου θα μπορέσετε να βρείτε τον οδηγό μας καθώς και το δελτίο τύπου εκ νέου. 

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας έστω και διαδικτυακά και να μοιραστούμε μαζί σας το υπέροχο αυτό ταξίδι που έφτασε στο τέλος του και φυσικά το αποτέλεσμά του που είναι εξαιρετικό όπως θα δείτε και από μόνοι σας όταν διαβάσετε τον οδηγό μας.