Πρόσφατες ειδήσεις

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: Διαδικτυακή επικοινωνία με τα παιδιά της Τήνου!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Πριν λίγες ημέρες είχα την χαρά και την τιμή της διαδικτυακής επικοινωνίας με έναν συντοπίτη μου, έναν Τήνιο χαρισματικό έφηβο, τον Ανδρέα Σπηλιόπουλο, γιό των αγαπημένων φίλων μου Μαρίνας Νάζου και Νίκου Σπηλιόπουλου, ο οποίος μου ζήτησε μία συνέντευξη μέσω skype.
Η χαρά μου ήταν μεγάλη διότι αυτή η απλή -χωρίς βερμπαλισμούς- συζήτηση γύρω από την προσωπική διαδρομή και τις απόψεις μου, θα δημοσιευόταν στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Γυμνασίου Τήνου "ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ". Συνεπώς είχα την ευλογητή ευκαιρία να μοιραστώ σκέψεις και βιώματα με τις νεώτερες γενεές των Τηνίων συμπολιτών μου, εν πολλοίς τα παιδιά των φίλων και συμμαθητών μου, παιδιά που δε γνωρίζω προσωπικώς αλλά τόσο αγαπώ. Άλλωστε γνωρίζω πολύ καλά την ποιότητα των γονέων τους. Είμαι περήφανος για το ευλογημένο νησί και τους καλούς συμπατριώτες μου!
Η συνέντευξη λοιπόν δημοσιεύθηκε στον παρακάτω σύνδεσμο
στις σελίδες 11-14, στην θεματική ενότητα "Η συνέντευξη του μήνα" .
Ευχαριστώ από καρδιάς τον Ανδρέα Σπηλιόπουλο για την προσγενομένη τιμή και εύχομαι ταπεινά όπως το Πανάγιο Πνεύμα καθοδηγεί με ελπίδα, δύναμη και φωτισμό την ζωή και τα βήματα μας σε κάθε περίσταση της αλμυρής θάλασσας της ζωής.
+Ο Μπραζαβίλ Παντελεήμων