Πρόσφατες ειδήσεις

Αυτοψία σε πλοίο της γραμμής από Ραφήνα για Κυκλάδες


Αν και η τήρηση των μέτρων προστασίας ήταν σχολαστική και οι συστάσεις του πληρώματος για αποφυγή του συνωστισμού συνεχείς, οι επιβάτες της γραμμής Μύκονος – Τήνος- Άνδρος – Ραφήνα είχαν δικό τους υγιειονομικό πρωτόκολλο.
Χωρίς μάσκες κυκλοφορούν στο πλοίο επιβάτες της γραμμής Μύκονος – Τήνος- Άνδρος Ραφήνα, όπως καταγράφει η κάμερα του MEGA. 
Οι επιβάτες σκαρφίζονται δικαιολογίες για να αποφύγουν τη χρήση της μάσκας που είναι υποχρεωτική.
Παρά το γεγονός ότι γίνονται ισχυρές συστάσεις από το προσωπικό για χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους εντός του πλοίου κάποιοι φαίνεται πως τις αψηφούν

Πριν επιβιβαστούν στο πλοίο όλοι τους πέρασαν από τη διαδικασία της θερμό μέτρησης. Το προσωπικό τους έκανε συστάσεις να μη συνωστίζονται κατά την είσοδο τους στο πλοίο. Κατά την επιβίβαση όλοι τους συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο σχετικά με τον κορονοϊό.

Γενικός κανόνας να τηρούνται οι αποστάσεις του 1,5 μέτρου και στα αεροπορικά καθίσματα εντός του πλοίου αλλά και στο κατάστρωμα μια θέση θα πρέπει να είναι κατειλημμένη και μια κενή. Στις καμπίνες επιτρέπεται μόνο ένα άτομο εκτός αν πρόκειται για οικογένεια η ζευγάρι.