Πρόσφατες ειδήσεις

Τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Τήνου με τους Διευθυντές των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Λουκριτία Άνδροβικ και Γιάννης Σιώτος, άτομα κάθονται, οθόνη και εσωτερικός χώροςΣήμερα είχαμε την ευκαιρία μαζί με την Αντιδήμαρχο Λουκριτία Άνδροβικ & υπηρεσιακούς παράγοντες να συνομιλήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με την εύρυθμη επανεκκίνηση των σχολείων μας.
Τους ενημερώσαμε ότι από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής θα έχει ολοκληρωθεί η απολύμανση, έχουν παραληφθεί τα αναγκαία αντισηπτικά, έχει γίνει παραγγελία για τη χορήγηση μάσκας πολλαπλών χρήσεων σε μαθητές και εκπαιδευτικους και ενισχύεται η καθαριότητα των εν λόγω σχολείων με επιπλέον προσωπικό για όσο διαρκεί η πανδημία.
Επισημάναμε ότι θα είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας σε οτιδήποτε χρειαστούν και ευχηθήκαμε καλή αρχή στην επανέναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Λουκριτία Άνδροβικ και Γιάννης Σιώτος, άτομα κάθονται, οθόνη και εσωτερικός χώρος