Πρόσφατες ειδήσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Άνδρου για τη νέα "κανονικότητα"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Αγαπητοί συμπολίτες,
Μετά από 5 εβδομάδες «εγκλεισμού» ξεκινάμε ένα νέο τρόπο ζωής μέσα από μια κρίση που εξακολουθεί να συνεχίζεται.
Όλοι μας δώσαμε τη μάχη μας, εμπιστευθήκαμε τις ζωές μας στα χέρια των ειδικών και περάσαμε μαζί το πρώτο κύμα, σημειώνοντας μικρό αριθμό απωλειών αλλά όχι ασήμαντων. Δείξαμε παραδειγματική πειθαρχία στην τήρηση των μέτρων με απόλυτο σεβασμό για τη ζωή όχι μόνο τη δική μας αλλά και του διπλανού μας.
Μαζί θα περάσουμε και το επόμενο κύμα.
Αύριο 4 Μαΐου, ξεκινάει για όλους μια πρώτη προσπάθεια επιστροφής σε μια «κανονικότητα» πολύ διαφορετική από το «κανονικό».
Πρώτο και κύριο μέλημα η διασφάλιση της υγείας των πολιτών. Συνεχίζουμε την τήρηση των νέων πια μέτρων που συστήνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (eody.gov.gr).
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, ως Δήμαρχος αλλά και ως πολίτης στον ΕΟΔΥ για την εκ του αποτελέσματος ορθή διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε και στη χώρα μας η πανδημία του COVID-19.
Παράλληλος στόχος η οικονομική ανάκαμψη του νησιού που δέχθηκε ισχυρό πλήγμα.
Ανδριώτες και Ανδριώτισες ,αναγνωρίζοντας το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλατε όλο αυτό το διάστημα, ο κάθε ένας ξεχωριστά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς και να σας ζητήσω να μην εγκαταλείψετε τώρα.
Οι πολίτες της Άνδρου δείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Μένουμε Αισιόδοξοι.

Dimitris Lotsaris
Δήμαρχος Άνδρου