Πρόσφατες ειδήσεις

Ραγκούσης για Τήνο: Η κυβέρνηση να αποσύρει τους αστυνομικούς και να ζητήσει συγγνώμη απ' τους κατοίκους

Ραγκούσης για Τήνο: Η κυβέρνηση να αποσύρει τους αστυνομικούς και να ζητήσει συγγνώμη απ' τους κατοίκους
Για πρωτοφανείς βιαιότητες έκανε λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεχίζεται ο αναβρασμός που επικρατεί στην Τήνο ανάμεσα στους τοπικούς φορείς και κατοίκους με επίκεντρο τις ανεμογεννήτριες και την πρόθεση της κατασκευάστριας εταιρείας να ξεκινήσει εργασίες. Το έκρυθμο κλίμα εντείνει η μεταφορά αστυνομικών στο νησί, αλλά και η διήμερη απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιοχή.
Το πρωί της Τετάρτης σύμφωνα με την αστυνομία πραγματοποιήθηκαν εννέα προσαγωγές.
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αποσύρει άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις από την Τήνο και να ζητήσει συγγνώμη από τους κατοίκους για τις πρωτοφανείς βιαιότητες που εξαπέλυσε σε βάρος τους», τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σε δήλωσή του για την «αστυνομική βία στην Τήνο». 
«Σήμερα η Τήνος, αύριο όλες οι Κυκλάδες στο στόχαστρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολιάζει, προσθέτοντας ότι «ένα ολόκληρο νησί, μία ολόκληρη τοπική κοινωνία δέχτηκε μία πρωτοφανή αστυνομική βιαιότητα».
Ο κ. Ραγκούσης αναφέρει ότι «η προστασία του μοναδικού παγκοσμίως, φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος της Τήνου καθώς και όλων των Κυκλάδων, θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα όχι μόνον των κατοίκων, αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης».