Αν ακολουθείς τον Ευριπίδη Αποστολίδη στα social
media, αποκλείεται να μην έχεις προσέξει τρία πολύ συγκεκριμένα
πράγματα: Την αγάπη του για το φαγητό, την αψεγάδιαστη αισθητική των
φωτογραφιών του και την αποθέωση του νησιού της Τήνου.
Ο πρώην διευθυντής της Σπονδής αποφάσισε, πριν από 1,5 χρόνο, να αφήσει
το αγαπημένο του Παγκράτι και να εγκατασταθεί μόνιμα στην ιδιαίτερη
Κυκλάδα, κρατώντας τον ίδιο επαγγελματικό ρόλο στο εστιατόριο Μαραθιά
του σιού.
"Η Τήνος ήταν τα τελευταία πέντε χρόνια το μοναδικό νησί που
συνήθιζα να πηγαίνω διακοπές. Βλέπεις, έχει τόσα κρυμμένα μυστικά και
έτσι κάθε φορά που έφευγα από το νησί, μου έμενε η αίσθηση ότι για μία
ακόμη φορά δεν μπόρεσα να ανακαλύψω όσα ήθελα. Έτσι ανανέωνα πάντα το
ραντεβού μου για το άμεσο μέλλον. Είναι ένας τόπος που με αγκάλιασε και
έγινε το προσωπικό μου πεδίο αυτογνωσίας, όταν έφτασα στο σημείο να
νιώθω ότι το οξυγόνο που αναπνέω εδώ είναι πιο σύνθετο και ευεργετικό
από αυτό της πόλης. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θα ήθελα να γίνω μέρος της
καθημερινότητας αυτού του μαγικού τόπου. Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την
απόφαση και έτσι εδώ και ενάμισι χρόνο έγινα μόνιμος κάτοικός του" λέει ο ίδιος στο Esquire. Όσο για το τι του λείπει από το κλεινόν άστυ και την παλιά, πλέον, γειτονιά του; "Αν
μου λείπει κάτι από το Παγκράτι είναι ο καφές που έπινα στο Rabbit
Punch και φυσικά το πρωινό μου τρέξιμο στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Από την
Σπονδή μου λείπουν οι άνθρωποι, η ομάδα και ο επαγγελματισμός που υπήρχε
ανάμεσά μας. Μεγάλο σχολείο". Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: esquire.com.gr
Η πεντανόστιμη Τήνος και ο λόγος που μόνο εκεί θα δοκιμάσεις αξέχαστες γεύσεις
Reviewed by My Tinos
on
Μαΐου 23, 2020
Rating: 5