Πρόσφατες ειδήσεις

Για Ηλεκτρονική Τιμολόγηση από 149€ έλα στο PC-CENTER ΤinosΗ ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι πλέον μονόδρομος για τις επιχειρήσεις.

Στο PC-CENTER σας προτείνουμε τη λύση που κερδίζει την Εμπιστοσύνη Εκατοντάδων Πελατών Καθημερινά.Pegasus μElite Retail - Εμπορική Διαχείριση

ΜΟΝΟ με 149€ (+Φ.Π.Α.)ΧΩΡΙΣ Ενοικίαση, με Απεριόριστους Χρήστες, 24/07 Online Updates
ΧΩΡΙΣ Ιδιαίτερες Απαιτήσεις σε H/W
Υποστηρίζει:

- Άμεση Πώληση Ειδών με Barcode
- 100% Διαχείριση Ταμείου/Βαρδιών
- Εκτυπώσεις Ετικετών Ειδών
- Επικοινωνία με Πλήθος Ταμειακών, ΕΑΦΔΣΣ, Εκτυπωτές, Barcode Scanners, Ζυγαριές
- Απογραφή Αποθήκης & Υποστήριξη Πολλαπλών Αποθηκευτικών Χώρων
- Εύρεση Στοιχείων ΑΦΜ απευθείας από το Taxisnet

Επικοινωνήστε μαζί μας για Παρουσίαση Demo της Λύσης!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
με Καινούριο, Refurbished ή τον δικό σας εξοπλισμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ #1

Ολοκληρωμένη λύση με ολοκαίνουριο POS με Μοντέρνο Design, με SSD Δίσκο, 4πύρηνο επεξεργαστή Intel και οθόνη αφής 15.6" Full HD μαζί με HP Laser Printer για τα τιμολόγιά σας και Θερμικός Εκτυπωτής για την εντατική λιανική σας.

ΠΡΟΤΑΣΗ #2

Ολοκληρωμένη λύση με Refurbished Laptop HP ProBook 14" με Intel i5 επεξεργαστή μαζί με HP Laser Printer για τα τιμολόγιά σας και Θερμικός Εκτυπωτής για την εντατική λιανική σας.


ΠΡΟΤΑΣΗ #3


Ολοκληρωμένη λύση με Refurbished PC (με επεξεργαστή τουλάχιστον Intel i3) + Οθόνη μαζί με HP Laser Printer για τα τιμολόγιά σας και Θερμικός Εκτυπωτής για την εντατική λιανική σας.


ΠΡΟΤΑΣΗ #4

Ολοκληρωμένη λύση με ολοκαίνουριο Lenovo Laptop σειράς Business με SSD Δίσκο, 4πύρηνο επεξεργαστή Intel και οθόνη 15.6" μαζί με HP Laser Printer για τα τιμολόγιά σας και Θερμικός Εκτυπωτής για την εντατική λιανική σας.ΠΡΟΤΑΣΗ #5Η 5η πρόταση αφορά τη χρήση υπάρχοντος εξοπλισμού (Η/Υ, Εκτυπωτή, Barcode Scanner) εφόσον βέβαια μπορεί να ανταπεξέλθει, έστω και με μικρή αναβάθμιση, στις απαιτήσεις της μηχανογραφικής λύσης που σας καλύψει.