Πρόσφατες ειδήσεις

Ευχαριστήριο του κ. Γεωργίου Ν. Περπινιά

Προσωπική ανάρτηση:
Πληροφορούμενος την αποχώρηση της Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ και την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Προέδρου , επιθυμώ να ευχαριστήσω την απερχόμενη Πρόεδρο της Δ.Ε του Κέντρου Υγείας Τήνου κα Βαλεντίνα Γαβριελάτου ,την οποία βρήκα σε σχετικά πρώιμα βήματα όταν εκλέκτηκα, μαζί με όλο το Δ.Σ το 2017, για πρώτη φορά στον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ Τήνου “Νικόλαος Κόγκος”.
Μετά την αναγνωριστική ,για εκείνη και για μας ,μικρή περίοδο, η συνεργασία υπήρξε άψογη , με αλληλοκατανόηση , σεβασμό στους ρόλους μας και έτσι το Κέντρο Υγείας Τήνου (εκτός των προβλημάτων στελέχωσης των οργανικών θέσεων με ιατρούς αρμοδιότητας της Υγειονομικής Περιφέρειας και του Υπουργείου Υγείας), έκανε “άλμα μπροστά”.
Το έργο είναι ορατό και αναγνωρίσιμο.
Η ενασχόληση ,της Βαλεντίνας, με τις υπηρεσίες υγείας στο νησί μας θα συνεχιστεί μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του “Κόγκου” όπου ,ίσως “προνοητικά”,την εξέλεξαν τα μέλη τα οποία ψήφισαν στις εκλογές του Συλλόγου (8/3/2020) .
Υποδέχομαι την νέα Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κα Παπαδοπούλου Θεοδώρα με ιδιαίτερη αισιοδοξία και σιγουριά για την προσπάθεια της το Κέντρο Υγείας Τήνου να παραμείνει και να ανέβει ακόμη περισσότερο στην εμπιστοσύνη των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας.
Η ιδιότητα της ως ιατρού πιστεύω να αποτελέσει επί πλεον λόγο επιτυχίας στο έργο της ιδιαίτερα στην προσπάθεια της στελέχωσης .
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ Τήνου “Νικόλαος Κόγκος” υπόσχομαι αμείωτη την στήριξη του Κέντρου Υγείας και εκφράζω την πεποίθηση μιας άψογης συνεργασίας.
Γεώργιος Ν. Περπινιάς