Πρόσφατες ειδήσεις

Αδελφότητα των Εν Αθήναις Τηνίων: Έκκληση για αιμοδοσίαΛόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και της μεγάλης ανησυχίας που επικρατεί στο κοινό με τα αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοϊού, παρατηρείται πολύ μεγάλη μείωση της ροής των αιμοδοτών και σωρεία αναβολών προγραμματισμένων αιμοδοσιών. Αυτό έχει οδηγήσει σε επικίνδυνα χαμηλά αποθέματα αίματος και παραγώγων αίματος.

Δυστυχώς, η κατάσταση επιδεινώνεται με γοργούς ρυθμούς και με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η προσφορά αίματος ισοδυναμεί με την προσφορά ζωής, κανένα φάρμακο δεν υποκαθιστά το αίμα ή το πλάσμα που χρειάζονται οι ασθενείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων
 κάνει  έκκληση στα Μέλη και Φίλους του Σωματείου μας, αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους μας,  να σπεύσουν, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να στηρίξουν την προσπάθεια της Πολιτείας και όλοι μαζί να αναστρέψουμε το κλίμα προσφέροντας αίμα.

Να επισημάνουμε ότι οι συνθήκες της αιμοδοσίας είναι απόλυτα ασφαλείς. Αυτή την περίοδο μένουμε σπίτι, αλλά βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα και να επιστρέψουμε στη συνέχεια στις οικίες μας, έχοντας επιτελέσει την υψηλού αλτρουισμού  αυτή πράξη.

 #μένουμε_σπίτι #ασφαλείς_υγιείς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας
Μανώλης Σκαρής                                                Πέτρος Χαλάς