Πρόσφατες ειδήσεις

Β.Κορέα: με εκτέλεση ασθενή έλυσε το θέμα διάδοσης του Κορονοϊου

Ο ασθενής συνελήφθη από αξιωματικούς και αμέσως πυροβολήθηκε καθώς η χώρα παίρνει αηδιαστικά ακραία μέτρα για να αποφευχθεί η εξάπλωση του δολοφονικού ιού.
Η νοτιοκορεατική εφημερίδα Dong-a Ilbo ανέφερε ότι ο άνδρας – κυβερνητικός αξιωματούχος – είχε μπεί σε καραντίνα αμέσως μετά από ταξίδι του στην Κίνα.

Εργάτριες κατασκευάζουν μάσκες κατά του κορονοϊού
Ο Kim Jong-un επέβαλε στρατιωτικό νόμο με σκοπό να επιβάλει ένα πιο αποτελεσματικό αποκλεισμό για την καταπολέμηση του ιού, παρά το γεγονός ότι η χώρα του δεν έχει αναφέρει επιβεβαιωμένες περιπτώσεις.
Η αποκάλυψη σοκ έρχεται καθώς η Κίνα είδε την πιο θανατηφόρα μέρα της επιδημίας κορωναϊού , καθώς ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 242 σε μόλις 24 ώρες.
Αξιωματούχοι της χώρας δήλωσαν ότι το άλμα συνδέθηκε με μια αλλαγή στο πώς διαγιγνώσκουμ νέες περιπτώσεις, ανέφερε μια έκθεση.

Ένας άλλος βορειοκορεάτης που είχε ταξιδέψει στην Κίνα για δουλειές, προσπάθησε να κρύψει το ταξίδι του, παρ’ όλα αυτά το κράτος τον εντόπισε και λέγεται ότι είναι εξορισμένος σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα.
Η Πγιόνγκγιάνγκ ανακοίνωσε ότι η καραντίνα που θα εφαρμόζεται απο εδώ και στο εξής στην Βόρειο Κορέα θα παραταθεί στις 30 ημέρες, χρόνο διπλάσιο απο τον ενδεδειγμένο που ακολουθούν όλες οι άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας που πλήττεται περισσότερο απο όλες.