Πρόσφατες ειδήσεις

Έρχεται το Mega... μια εβδομάδα νωρίτερα


To Mega αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου, με τα στελέχη του να βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε «πυρετό» προετοιμασίας. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Realife, το σήμα και το λογότυπο του Mega πρόκειται να εμφανιστούν στους δέκτες μας μια εβδομάδα νωρίτερα. Συγκεκριμένα, για μία εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα θα προβάλλεται στις οθόνες μας το ανανεωμένο logo του καναλιού καθώς και ειδικά σχεδιασμένες κάρτες  που θα φέρουν την ένδειξη «το Mega έρχεται». Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να προλάβουν οι τηλεθεατές να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους στην συχνότητα του Mega, καθώς μέχρι αυτήν την στιγμή παραμένει «νεκρή».

Mega: Τι θα συμβεί με τα ριμέικ παλαιών σειρών

Κατηγορηματικά «όχι» στα ριμέικ παλαιών σειρών λέει το Mega, που παράλληλα με την επερχόμενη πρεμιέρα σχεδιάζει το πλήρες πρόγραμμα που θα παρουσιάσει τον Οκτώβριο του 2020.

Έχοντας εξασφαλίσει έναντι 34 εκατομμυρίων ευρώ την πλούσια ταινιοθήκη του Μεγάλου Καναλιού, στελέχη του σταθμού ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιχειρήσουν ριμέικ ή αναβίωση θρυλικών σειρών που έχουν κλείσει προ πολλού τον κύκλο τους, όπως έγινε πρόσφατα με το «Λόγω Τιμής» και τώρα με το «Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1.

Μοναδική σειρά που βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για νέο κύκλο επεισοδίων στο Mega, αποτελεί το «Κάτω Παρτάλι». Η επιστροφή της κωμικής σειράς του Λευτέρη Παπαπέτρου, η οποία μεταδόθηκε τις σεζόν 2014-2015, αποτελεί εξαίρεση και αυτό γιατί, ενώ προβλεπόταν και τρίτος κύκλος, έμεινε ουσιαστικά στη μέση λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Πηγή: Real Life