Πρόσφατες ειδήσεις

Φ. Φόρτωμας: “Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ας αφήσουν τα fake news και το λαϊκισμό. Οι Κυκλάδες προχωρούν μπροστά με όραμα και σχέδιο”
“Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ας αφήσουν τα fake news και το λαϊκισμό. Οι Κυκλάδες προχωρούν μπροστά με όραμα και σχέδιο”

Με αφορμή σημερινή ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη απαντητική δήλωση:
Στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καλοδεχούμενη η κριτική στο πλαίσιο του πολιτικού διαλόγου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε όμως την ψυχραιμία του, όταν καταρρίφθηκαν τα fake news που διακινεί τόσο για τις Κυκλάδες, όσο και για την υπόλοιπη χώρα.  
Αντί για fake news και λαϊκισμό με «κοπτοραπτική», ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του είναι προτιμότερο να αναλάβουν την ευθύνη για τα προηγούμενα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης.
Ο λαός των Κυκλάδων έχει μνήμη, έδωσε την απάντηση στις εθνικές εκλογές και οι Κυκλάδες προχωράνε, πλέον, αναπτυξιακά μπροστά με όραμα και σχέδιο.
Άλλωστε, όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών εμπιστεύεται την κυβέρνηση και είναι ικανοποιημένη με το έργο και την πορεία της, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αντίληψη της κοινωνίας, την οποία φαίνεται ότι εξακολουθεί να μην αφουγκράζεται.